Modelová řada Opel Combo

Opel Combo M1

Opel Combo Combi ceník

Nový Opel Combo

Opel Combo je ideálním vozem pro rodiny i podnikatele, kteří hledají spolehlivost, praktičnost a moderní technologie. Tento model nabízí komfortní jízdu, prostorný interiér a pokročilé bezpečnostní systémy.

Charakteristika vozu

Opel Combo přichází s širokou nabídkou motorů, které vyhoví různým potřebám. Benzínový motor 1.2 TURBO s výkonem 81 kW (110 k) je skvělou volbou pro městský provoz, zatímco dieselové motory 1.5 CDTI jsou dostupné ve dvou variantách – 75 kW (102 k) a 96 kW (130 k) – a nabízí vynikající spotřebu paliva a dlouhý dojezd. Převodovky zahrnují 6stupňovou manuální a 8stupňovou automatickou převodovku. Opel Combo má kombinovanou spotřebu 5,3–6,3 l/100 km a emise CO2 138–145 g/km (WLTP)​​​​.

Asistenční systémy a bezpečnost

Opel Combo je vybaven celou řadou asistenčních a bezpečnostních systémů. Standardní výbava zahrnuje elektronický stabilizační systém ESP Plus, protiblokovací systém brzd (ABS), asistent pro rozjezd do kopce a varování před vybočením z jízdního pruhu. Dále je zde rozpoznávání dopravních značek, automatické nouzové brzdění, senzor únavy řidiče a varování před čelní kolizí. Pro maximální ochranu jsou k dispozici čelní, boční a hlavové airbagy, signalizace nezapnutých bezpečnostních pásů a tři ISOFIX úchyty vzadu​​.

Design a komfort

Design Opel Combo kombinuje moderní estetiku s praktičností. Vůz je vybaven 16″ ocelovými ráfky s kryty a volitelně stříbrnými ráfky z lehkých slitin. Interiér nabízí pohodlné sedadlo řidiče nastavitelné v 6 směrech s bederní opěrkou, sklápěcí zadní lavici dělenou v poměru 60/40 a sklopné sedadlo spolujezdce se třemi ISOFIXy. Dále je zde automatická dvouzónová klimatizace, vyhřívaná a elektricky nastavitelná zrcátka a posuvné dveře na obou stranách pro snadný přístup​​.

Inovace a konektivita

Opel Combo je vybaven moderními technologiemi pro konektivitu a zábavu. Standardní výbava zahrnuje 10″ audiosystém Multimedia AIO s dotykovým displejem, zrcadlení smartphonu Apple CarPlay a Android Auto, Bluetooth a digitální tuner DAB. Pro lepší navigaci a pohodlí je k dispozici volitelný systém Navi Pro s 3D mapami Evropy, bezdrátová nabíječka smartphonů a 230 V zásuvka. VisioPark 1 nabízí zadní parkovací kameru s úhlem 180° pro snadnější parkování​​.

Nový Opel Combo je všestranný vůz, který nabízí skvělou kombinaci výkonu, bezpečnosti a komfortu. S moderními asistenčními systémy a širokou nabídkou technologických prvků je ideální volbou pro každého, kdo hledá spolehlivý a praktický automobil pro každodenní použití.

Ke stažení

Opel Combo ihned k odběru

Čerpací stanice TUkas

Zobrazit více
Natural 95
38,20 Kč
Diesel
36,50 Kč
CNG
34,90 Kč